Blog Micro-kolobezky.cz

O koloběžkách pro děti i dospělé


Micro Sprite Suspension: Univerzální koloběžka pro děti i dospělé

Micro Sprite Suspension je koloběžka, která kombinuje styl, pohodlí a univerzálnost. Ať už ji používáte na cestu do školy, práce nebo na delší výlety, tato koloběžka je navržena tak, aby uspokojila potřeby dětí od 8 let, teenagerů i dospělých. Nabízíme ji ve čtyřech atraktivních barvách: light blue, pink, olive green, a dark grey.

Komfort i na nerovném povrchu

Co činí Micro Sprite Suspension tak výjimečnou, je její přední odpružení, které účinně absorbuje otřesy a nárazy z hrubého asfaltu a dlažby. Díky tomu si můžete užít plynulou a pohodlnou jízdu i na méně kvalitním povrchu, a to bez ohledu na vzdálenost.

Skvělá ovladatelnost a rychlost

Koloběžka je vybavena 145 mm kolečky, která poskytují ideální kompromis mezi rychlostí a ovladatelností. Perfektní pro každodenní používání, ať už na krátké nebo středně dlouhé vzdálenosti, přičemž zvládá i delší jízdy s lehkostí.

Přizpůsobivost a pohodlí

Nastavitelná výška řídítek v rozmezí 78–101 cm zajišťuje, že koloběžka vyhovuje jak dětem, tak dospělým. Měkké gumové rukojeti jsou navrženy tak, aby poskytovaly pevný a pohodlný úchop, který vás neomrzí ani při delší jízdě.

Praktická a skladná

S hmotností pouhých 4,1 kg a jednoduchým skládacím mechanismem je Micro Sprite Suspension ideální pro každodenní použití ve městě. Snadno se přenáší, rychle se skládá a pohodlně uskladňuje – perfektní do auta, veřejné dopravy nebo při omezeném prostoru doma.

Sprite Suspension – pink

Robustní konstrukce a bezpečnost

Koloběžka je vyrobena z kvalitního hliníku, má nosnost až 100 kg, takže je vhodná pro celou rodinu. Skládací mechanismus umožňuje rychlé složení a usnadňuje přenášení, takže zabere jen minimum místa, ať jste kdekoliv..

Vyberte si svou oblíbenou barvu z light blue, pink, olive green nebo dark grey a objevte, proč je Micro Sprite Suspension tou správnou volbou pro pohodlné a zábavné cestování po městě.